خواص گیاه آویشن برای امراض مختلف بدن

خواص گیاه آویشن برای امراض مختلف بدن

درمان برونشیت، آسم و سرفه:

آویشن از زمان های دور برای معالجه انواع مشکلات ریوی بکار می‌رفته است. تحقیقات نشان داده‌اند ترکیبی از آویشن و دیگر گیاه های طبیعی می‌تواند تاثیر بیشتری در درمان برونشیت داشته باشد و آویشن به تنهایی تاثیر زیادی ندارد.

بطور مثال می‌توانید برای درمان سرفه های شدید و مداوم از ترکیب عصاره آویشن و عصاره برگ های بالارونده پیچک استفاده کنید. همچنین می‌توانید برای در مان سرفه از بخور آویشن استفاده کنید. مقداری از گیاه آویشن را در آب در حال جوش بریزید و بگذارید تا بخار کند. حوله ای بر روی سرتان بیاندازید و بخور آن را استنشاق کنید. بخور آویشن تند و تیز است, پس به آرامی نفس بکشید. این بخور هم برای درمان سرفه مفید است و هم برای شفاف سازی و از بین بردن آکنه های پوست صورت.

نحوه استفاده از گیاه آویشن

درمان امراض دهان و دندان:

آویشن حاوی میزان زیادی تیمول است. این ماده یک ضد باکتریال قوی است و به جنگ پوسیدگی دندان و بیماری های دهان می‌رود. به دلیل وجود همین ماده, در تهیه دهانشویه و خمیر دندان از آویشن استفاده می‌شود.

می‌توانید دهانشویه آویشن را در خانه نیز آماده کنید. بدین صورت که مقداری آویشن خشک را در ۱۰۰ میلی لیتر آب جوش ریخته و بگذارید ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دم بکشد. می‌توانید چند قطره عصاره آویشن را هم با مایع ترکیب کنید. حال مایع را از صافی رد کنید و اجازه دهید تا به دمای محیط برسد. روزانه ۲ تا ۳ بار این مایع را قرقره کنید.

 

از بین بردن التهاب پوستی:

به گزارش وب سایت راچه ( Racheh ) آویشن حاوی مواد ضدعفونی کننده است. از این رو برای درمان سوختگی و برخی امراض پوستی استفاده می‌شود. این گیاه ضد قارچ و ضد میکروب نیز هست و برای درمان قارچ ها و عفونت های پوستی بکار می‌رود. آویشن نقش مهمی در درمان التها پوست و تورم و کاهش درد نیز دارد؛ بدین دلیل که مانع سنتز ناقل های مایع عفونت می‌شود.

برای از بین بردن تورم و التهاب می‌توانید از جوشانده آویشن بهره بگیرید؛ بدین صورت که مقداری گیاه خشک آویشن را در ۱۰۰ میلی لیتر آب جوش بریزید و بگذارید ۱۰ الی ۱۶ دقیقه بجوشد و دم بکشد. مایع را در ظرفی بریزید و پارچه ای تمیز را به جوشانده آویشن آغشته کنید و در جای ملتهب قرار دهید و بگذارید چندین دقیقه بماند.

 

کاهش استرس:

اگر از استرس و اضطراب رنج می‌برید, آویشن را در سبد غذایی روزانه خود قرار دهید.

این گیاه دقیقا بر نقاطی از مغز و اعصاب اثر میگذارد که الکل و داروهای آرام بخش هم اثر می‌گذارند. برای کاهش استرس و آرامش اعصاب, چند گرم از گیاه خشک آویشن را در آب جوش ریخته و بگذارید ۲۰ دقیقه دم بکشد. می‌توانید چای آویشن را با یک قاشق عسل میل کنید. روزانه ۲ تا ۳ لیوان از این چای بنوشید و اثر آن در کاهش اضطراب را مشاهده کنید.

 

توقف ریزش مو:

ترکیبات این گیاه می‌تواند نقش موثری در جلوگیری از ریزش مو داشته باشد. البته این گیاه تنها جلوی ریزش مو موقتی را می‌گیرد؛ اگر شما دچار طاسی دائم یا ریزش مو پس از یائسگی شده‌اید, باید سراغ روش های دیگری بروید.

برای درمان ریزش مو با آویشن, کافی است چند قطره ار روغن آویشن را در شامپوی خود بریزید و موهایتان را بشویید. می‌توانید ۶ قطره روغن آویشن, ۶ قطره روغن اسطوخدوس و ۱۰۰ میلی لیتر روغن بادام را باهم ترکیب کرده و قبل از حمام به مدت ۲۰ دقیقه بر روی کف سر و موهایتان بگذارید و سپس موهایتان را بشویید.

این روغن هم جلوی ریزش مو را می‌گیرد, هم شوره سر را از بین می‌برد, هم پیاز مو را قوی می‌کند و هم به رشد مجدد موهایتان کمک می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × سه =