بررسی علت و دلیل ریزش مو در خانوم ها

بررسی علت و دلیل ریزش مو در خانوم ها

تمام نکاتی که باید در مورد ریزش موی خانم ها و انواع آن ها بدانید: در مورد ریزش مو باید بدانید که هم برای خانم ها و هم برای آقایان بد است و نمی توان گفت چون آقایان بیشتر بیرون می روند برای آن ها مهم تر است ولی برای خانم ها که کمی بیشتر در خانه می مانند از اهمیت کم تری برخوردار است.

پس همان قدر که هیچ مردی نمی خواهد زیبایی ظاهری خود را از دست بدهد هیچ زنی هم نیست که از این موضوع استقبال کند. اتفاقا برای خانم ها این موضوع می تواند کابوس زندگی شان باشد. به طور متوسط گری و کچلی بین مرد ها بیشتر شایع است. ولی با این حال برای زنان هم مواردی وجود دارد. در این مطلب در پی بررسی علل مختلف ریزش موی سر هستیم.

 

ریزش موی در یک بازه زمانی خاص

به گزارش وب سایت راچه ( Racheh ) گاهی فقط برای یک دوره 90 روزه تا نهایتا 120 روزه دچار ریزش مو می شوید. در این حالت تمامی پوست ناحیه سر شما دچار این موضوع می شود. در واقع تاسی شما شامل تمام نقاط پوست سر می شود و نه فقط در ناحیه خاصی از سرتان.

البته ذکر این نکته هم لازم است که این نوع از ریزش مو تنها با شانه و برس زدن ایجاد می شود و اگر به مو هایتان کاری نداشته باشید خیلی هم دچار این عارضه نخواهید شد. اما چرا افراد در برهه های خاصی دچار این نوع ریزش موی عجیب می شوند؟

درمان ریزش موی زنان

دلایلی مانند شوک های روانی و یا تغییراتی در سطح هرمون ها که معمولا پس از زایمان صورت می پذیرد و همچنین سقط جنین و قطع کردن مصرف داروهای ضد بارداری و حتی هرمون درمانی در زمان یائسگی و عمل های جراحی طولانی و سخت که لازمه آن ها بیهوشی های طولانی مدت است موجب ریزش مو های مقطعی و در بازه های زمانی خاص می شود.

 

چرا بانوان دچار ریزش مو های دائمی می شوند؟

افسردگی های طولانی و یا استرس های طولانی مدت مثلا برای چندین سال می تواند از جمله دلایل این ریزش مو های دائمی باشد. اما کمبود مواد و عناصر مفیدی مانند روی و آهن و منیزیم و کلسیم هم می توانند باعث این رویه یعنی ریزش موی دائمی در بانوان شوند.

آنورکسیا یا همان بی اشتهایی عصبی به نوبه خود در بروز چنین اختلالی بسیار موثر است. مورد بعدی اختلالاتی که در غده تیروئید هم روی می دهد می تواند مبین همین موضوع باشد. دیابت و کلسترول بالای خون هم به نوبه خود نقش به سزایی در به وجود آمدن چنین عارضه ای دارند.

افرادی که دچار چنین مشکلاتی که در بالا اشاره کردیم می شوند، بعد از شصت تا صد و بیست روز دچار عارضه ریزش موی دائمی می گردند.

 

چه عوامل خارجی ای به ریزش مو کمک می کنند؟

اگر زیاد به مو هایتان رنگ مو می زنید یا به طور کلی بیش از حد از محصولات آرایشی و بهداشتی مربوط به پوست و سر استفاده می کنید بعید نیست به چنین عارضه ای هم مبتلا بشوید. فر کردن مدام مو ها و همچنین صاف کردن شان و استفاده مداوم و زیاد از سشوار های داغ هم در این فرایند بی تاثیر نیستند.

یک مورد هم از قلم افتاد و آن استفاده زیاد از اتو های مو می باشد. شنیون و اکستنشن که باعث کشیده شدن مو های شما می باشد هم در ریزش موی بانوان تاثیر دارد.

 

تذکر مهم

ممکن است پس از گذشت چندین هفته ریزش مو هایتان تمامی نداشته باشد و بدتر هم بشود. در این صورت حتما به پزشک مراجعه نمایید. پزشک پوست و مو می تواند دلیل را به خوبی ارزیابی نموده و به برطرف کردن مشکل به شما کمک کند. اگر واقعا اجباری در کار نیست بهتر است از استفاده نمودن بیگودی هم دست بردارید. همچنین تا حد امکان از رنگ کردن و فر کردن و صاف کردن و غیره هم بپرهیزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 3 =