تقویت موثر و رشد مو با روغن جوجوبا

تقویت موثر و رشد مو با روغن جوجوبا

انسان از زمان های گذشته با خصوصیات روغن جوجوبا که برای نرم ومرطوب کنندگی بوده آشنایی دارد.روغن جوجوبا از دانه های گرفته می شود که ازگیاه جوجوبا به دست می آید.در حال حاظر کاربرد مصرف این روغن بیشتر برای مواظبت و نگهداری از پوست و برانگیختن رشد مو استفاده می گردد. همانطور که قبلا اشاره کردیم روغن جوجوبا از دانه های گیاه جوجوبا تهیه می گردد که با عنوان simmondsia chinensis شناخته می شود.

 

روغن جوجوبا یک روغن طبیعی می باشد و رنگ آن طلایی روشن می باشد. از دیگر خصوصیات بارز این روغن موقع تصیفه شدن است که به صورت مایع روشن بدون بو و بی رنگ است . از مهم ترین فاکتورهای این روغن مرطوب کنندگی می باشد. که در صنایع بهداشتی و آرایشی از این روغن به صورت عمده استفاده می شود.

به گزارش وب سایت راچه ( Racheh ) از جمله محصولات تولید شده از این روغن می توانیم به شامپوها، حالت دهنده ها، مجموعه بسیار زیادی از محصولات تقویت کننده و نگهداری از پوست، همچنین محصولات ضد آفتاب ، از بین بردن چین وچروک های صورت که به علت پیری ایجاد شده،اشاره کرد. مهم ترین نکته ای که باید به ان اشاره کنیم این است که برای تقویت و مواظبت از پوست و موی سر، فوق العاده مفید و موثر است .

روغن جوجوبا و مو

خواهان پوست سر سالم هستید ؟

امروزه بسیاری از افراد از مشکلات عدیده مو و پوست سر در عذاب هستند. از جمله این مشکلات ریزش مو، شوره سر، خشکی و موخوره می باشند علت این مشکلات هم تاثیرات مواد شیمیایی برروی پوست و موی سر، آلودگی و محصولاتی که برای حالت دهندگی مو استفاده شده می باشند. این روغن به راحتی می توان درفروشگاها و داروخانه های گیاهی تهیه کرد. عملکرد این روغن در پوست سر همانند سبوم تولید شده توسط غده سبابه می باشد.

به صورت خلاصه وکوتاه سبوم، چربی طبیعی پوست سر است. زمانی که این روغن به پوست سر مالیده شود میزان سبوم تولید شده توسط غده سبابه را تنظیم می نماید. اگر این میزان بیش از حد معمول باشد، فولیکول های موی سر را می بندد و از رشد موی سر جلوگیری می کند.

 

تمیزکننده موثر پوست سر

همانگونه که در بالا توضیح دادیم سازوکار غده سبابه موی سر به این صورت می باشد، که تولید سبوم می کند. کاربرد این سبوم برای مرطوب نگه داشتن فولیکول های موی سر می باشد، چنانچه تولید این روغن بیش از حد مجاز خود باشد باعث بستن این فولیکول ها می شود. و بسته شدن این امر هم باعث شکستگی مو و در نتیجه ریزش آن می شود. و رشد موی سر را نیز تحت تاثیر خود قرار می دهد . در اینجا روغن گیاه جوجوبا باعث تنظیم این سبوم شده و از ریزش وشکستگی مو جلوگیری خواهد کرد.

روغن جوجوبا خواص مزیت ها

از دیگر فواید این روغن

درصورتی که از این روغن برای ماساژ پوست سر استفاده کنید باعث افزایش گردش خون در پوست سر می شود و فولیکول های مو را تحریک کرده وباعث رشد موی سر می شود.

همچنین این روغن خاصیت ضد باکتری وضد قارچ را دارا می باشد. و برای سالم نگه داشتن پوست سر از باکتری ها و قارچ ها بسیار موثر و مفید است.
عواملی همچون درماتیت پوست سر، پسوریازس و اگزما که موجب ریزش مو می شوند، روغن جوجوبا باعث کاهش ریزش مو توسط این عوامل می شود.
روغن جوجوبا یک نرم کننده ومرطوب کننده فوق العاده برای مو است. برای درمان خشکی مو و موهای که فر بوده و حالت دهندگی آن سخت است، بسیار مفید می باشد.

به علت اینکه روغن جوجوبا موجب مرطوب شدن ساقه مو می شود.وآسیب های که به دلیل آلودگی هوا و مواد شیمیای ممکن است برای مو پیش بیاد دفع خواهد نمود وباعث درخشندگی طبیعی موها می شود.

 

چگونه از این روغن فوق العاده مفید استفاده کنیم ؟

  1. به صورت روغن گرم
    درصورتی که برای پوست سر از آن استفاده می کنید. بهتر است دمای روغن را مقداری بالا ببرید و بااستفاده از مقداری پنبه، به پوست سر بمالید و بعد از آن شروع به ماساژدادن پوست سر کنید. اجازه بدهید به مدت 1ساعت روغن بر روی پوست سر باقی بماند. بعد از طی شدن این مدت با یه شامپو ملایم سر خود را بشویید.برای اینکه تغذیه بیشتری به مو وپوست سرخود برسانید می توانید به این روغن، روغن نارگیل هم اضافه کنید.
  2. به صورت یک کاندیشنر
    برای موهای که خیلی خشک هستند، یک قاشق غذاخوری از روغن جوجوبا را به حالت دهنده روزانه خود اضافه کنید و به صورت کامل آن را به موهای خود بمالید.چند دقیقه صبر کنید بعد موی سر خودرا بشویید .
  3. به صورت کاندیشنرنرم کننده وحالت دهنده
    افرادی که مو های خشک دارند می توانند مقداری از روغن جوجوبارا به موی سر خود بمالند تا موها حالت بگیرد .

 

روغن جوجوبا تنها به رشد مو ختم نمی شود. کسانی که دچار آکنه هستند و یا موی سر خیلی چرب دارند می توانند از این روغن استفاده کنند چون این روغن همانطور قبلا اشاره کردیم تنظیم کننده سبوم تولید شده از غده سبابه است. وهمچنین می تواند منفذ های پوستی را که به وسیله آکنه وجوش گرفته شودباعث پاک سازی پوست سر می شود. از دیگر خصوصیات این روغن معجزه گر این هست که عملکرد ضد پیری نیز دارد از جمله ضد چین و چروک می باشد. اگر خواهان پوستی درخشان وبدون لکه هستید می توانید از روغن جوجوبا برای پوستتان نیز استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + بیست =