موی سر از عوامل مهم زیبایی به شمار می رود و سفید شدن آن ممکن است این زیبایی را کاهش دهد. برای از دست ندادن این زیبایی باید راهکارهایی را به کار گرفت. بیماری هایی از قبیل کم کاری تیروئید و کمبود بعضی از مواد غذایی سبب زودتر سفید شدن مو حتی در سنین پایین تر و در کودکان می شوند.
موی انسان از حدود ۳۰ سالگی شروع به ریزش می کند این ریزش به عواملی چون کم کاری تیروئید و کمبود مواد غذایی و عوامل ژنتیکی و موروثی وابسته است. برای اقدام به درمان سفیدی مو ابتدا باید آزمایشات مربوطه انجام شود و اگر نتایج آزمایشات نرمال و در حد معمول بود معلوم می شود که سفیدی مو ارثی و بسته به عوامل ژنتیکی است.
به گزارش وب سایت راچه ( Racheh ) بسیاری از افراد از سفید شدن موی خود ناراضی هستند و برای رفع این معضل اقدام به استفاده از رنگ های شیمیایی می کنند. پزشکان بر این باورند که هیچ رنگ شیمیایی سفیدی مو را به طور دائم از بین نمی برد و تبلیغاتی که این مطلب را ترویج می کنند از پایه و اساس نادرست اند. ملانوسید سلول های مو بعد از سی سال فعالیتشان کاهش پیدا کرده و این باعث می شود موهای خارج شده از سطح پوست به رنگ سفید باشند.
بر اساس گفته متخصصان پوست و مو, رنگ مو باید بر اساس استانداردهای بهداشتی باشد و هیچ گونه صدمه ای به ریشه و ساقه مو وارد نکند و برچسب وزارت بهداشت حتما باید روی جعبه های رنگ مو درج شود. نکته دیگر اینکه در هنگام رنگ کردن مو باید از حداقل میزان ممکن اکسیدان و آب اکسیژنه استفاده کرد.
در کل تمام رنگ مو های شیمیایی برای مو مضر هستند و هر رنگی به میزان مشخصی سبب خشکی ساقه مو می شود و ممکن است فرد دچار ریزش مو و خارش کف سر در هنگام رنگ کردن مو شود. برای جلوگیری از خارش کف سر و خشک شدن موها پس از رنگ کردن, کف سر و موها را با روغن زیتون یا یاروغن نارگیل یا روغن بادام ماساژ دهید.
استفاده از شامپوهای مخصوص موهای رنگ شده باعث تثبیت و دوام رنگ بر مو می شود. رنگ مو ها معمولا دارای پارافنیل دی امین هستند که ممکن است در برخی از افراد سبب ایجاد حساسیت و قرمزی صورت و پلک ها شود. این افراد باید از رنگ های مخصوص استفاده کنند.