خواص گل سرشور از منظر طب سنتی

خواص گِل سرشور از منظر طب سنتی: سیدجواد علوی که یک کارشناس طب سنتی است اظهار داشته که می توان از گل سرشور به عنوان یک حالت دهنده ی طبیعی برای موها استفاده نمود و این ماده علاوه بر این می تواند از ریزش موها نیز جلوگیری نماید. به گفته ی وی گل سرشور خاصیت ضد چربی را با خود به همراه دارد و می تواند با آکنه، کهیر، خارش و قرمزی پوست به مقابله بپردازد.

 

این کارشناس نوره را به عنوان یک شیمی درمانی طبیعی و سالم که عوارضی را در پی ندارد معرفی نموده و تاکید کرده که برای اینکه بتوان از خاصیت این ماده استفاده کرده بهتر است از استفاده ی نوع صنعتی آن پرهیز شود و به دنبال نوع غیرصنعتی آن باشیم.

همانطور که می دانید شامپوهای موجود در بازار همه خاصی شیمیایی دارند. این شامپوها هرچقدر هم که گران قیمت و تاثیرگذار باشند باز هم در دراز مدت می توانند عوارض و تاثیرات بدی روی موها و پوست سر بگذارند و این کارشناس طب سنتی استفاده از مواد گیاهی و طبیعی برای شست و شوی سر را جایگزین مناسبی برای نوع شیمیایی آن بیان کرده است.

 

به گزارش وب سایت راچه ( Racheh ) علوی همچنین در ادامه صحبت های خود به خواص گل سرشور همچون نرم کنندگی، حالت دهندگی و خاصیت جلوگیری از ریزش موی این گل اشاره کرد و افزود که این گل می تواند برای کسانی که دارای آکنه، جوش، کهیر و یا خارش و قرمزی در پوست سر باشد مفید واقع شود.

این کارشناس استفاده از این گل را درمان مناسبی برای رفع عرق سوز شدن در بدن کودکان معرفی نمود و گفت در مواردی که می خواهید از یک ماسک مناسب برای جوش های صورت و لک های آن استفاده کنید گل سرشور می تواند انتخاب مناسبی باشد زیرا که مالیدن آن لطفات و درخشندگی را برای پوست به همراه می آورد.

 

وی در مورد استفاده از این گل بر روی موها این طور بیان کرد که می توان گل سرشور را در مقداری آب گرم ( به اندازه ای که به گل مانند شود ) افزود و پس از اختلاط آن ها روی موها قرار داد. برا تاثیرگذاری اجازه دهید این ماده در حدود یک ربع روی موهای شما قرار داشته باشد و سپس موهای خود را آبکشی نمایید.

در مورد استفاده از لیف و روش های سنتی نیز علوی بیان کرد که استفاده از لیف های پشمی، روشور و کیسه می تواند مواد زائدی که زیر پوست شما قرار دارد خارج کرده و منافذ پوست شما را باز کند که این امر به لطافت و درخشندگی پوست شما می انجامد. همچنین وی استفاده از کیسه را یک نوع پیلینگ و لایه برداری طبیعی بیان کرد.

 

علوی هم چنین در ادامه اضافه کرد که برای نرمی، لطافت و ضدعفونی کردن پوست و مو می توان از سدر و حنا که علاوه بر فرهنگ و طب سنتی در متون دینی ما نیز بر استفاده از این دو گیاه تاکید شده، استفاده نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × چهار =