سبوس برنج و درمان شوره سر

سبوس برنج و درمان شوره سر

امروزه با رشد صنایع آرایشی و بهداشتی و تبلیغات گسترده آنها, مردم خواه نا خواه به سمت استفاده از این محصولات سوق داده می‌شوند و محصولات گیاهی و طبیعی را از یاد می‌برند. در حالیکه تاثیر مواد گیاهی در درمان امراض پوست و مو چندین برابر تاثیر مواد آرایشی و بهداشتی شیمیایی است.

 

خواص متعدد سبوس برنج:

جلوگیری از اشتها مفرط, از بین بردن یبوست و روشن کننده پوست. از این دانه روغنی به دست می‌آید که اغلب آسیایی ها برای پخت و پز و سالاد از آن استفاده می‌کنند. این گیاه سرشار از املاح معدنی, انواع ویتامین, آهن, منگنز, فلوراید, منیزیم و دیگر مواد مهم و ضروری برای بدن است. مصرف این ماده همراه با غذا برای چربی سوزی مفید است و در طول زمان سبب کاهش وزن می‌شود.

روغن سبوس برنج

این ماده حاوی آنتی اکسیدان های ضروری برای درخشانی پوست و سلامت مو است و از پیری زودرس پوست و سفیدی زودرس مو جلوگیری می‌کند. سبوس سبب شادمانی و خوشحالی می‌شود و اعصاب را تقویت می‌کند، امراض کبد را درمان کرده و کلسترول را پایین می‌آورد.

یکی از مواد غذایی که پزشکان مصرف آن را برای جلوگیری از ابتلا به سرطان توصیه می‌کنند، سبوس برنج است.

این ماده قند خون را تنظیم می‌کند و برای بهبود انواع آلرژی مفید است.

 

خواص سبوس برنج برای مو:

این ماده سرشار از ویتامین B5 است. این ویتامین سبب تحریک ریشه های مو و رشد مجدد موها می‌شود. همچنین مواد مغذی موجود در این گیاه, هم موهای سفید را از بین می‌برد و هم شوره سر را نابود می‌کند. توجه داشته باشید که ساختار یک تار مو دقیقا مانند ساختار یک شاخه گیاه است.

همانطور که گیاه آب و املاح معدنی را از درون خاک دریافت می‌کند, موهای ما هم مواد غذایی مورد نیاز برای رشد خود را از درون سلول های سر می‌گیرد. سبوس برنج یک منبع غذایی مهم برای تارهای مو است. البته که روغن های گیاهی هم برای درمان امراض مو مهم هستند ولی تاثیر مواد غذایی چند برابر است.

 

فواید عصاره سبوس برنج:

این عصاره, عصاره آبی الکلی سبوس برنج است که هر میلی لیتر آن شامل ۶۰ میکروگرم ویتامین B1 است و معادل وزنی آن ۵\۱۴ گرم سبوس برنج است. میزان مصرف صحیح آن ۸ میلی لیتر است.

 

روغن سبوس برنج:

از این گیاه روغن نیز بدست می‌آورند.  می‌توانید این روغن را از اکثر عطاری ها یا فروشگاه های بزرگ تهیه کنید. رنگ این روغن طلایی است و ممکن است بعضی فروشگاه ها رنگ سفید آن را نیز داشته باشند. این روغن تا درجه حرارت بالا (۱۶۰ درجه سانتی گراد) باقی می‌ماند و فاسد نمی‌شود.

 

فواید روغن و عصاره سبوس برنج:

۱) روغن سبوس برنج حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین E و B است. این ویتامین ها وظیفه آبرسانی به سلول های مو و حفظ رطوبت آنها را بر عهده دارند.

۲) از روغن غیر فعال سبوس برنج برای ساخت انواع محصولات بهداشتی و آرایشی استفاده می‌شود.

۳) یکی از خواص سبوس برنج حفظ رطوبت پوست و مو است؛ به همین منظور از عصاره طبیعی سبوس برنج برای تهیه انواع مختلف کرم و مرطوب کننده های پوست استفاده می‌شود. این کرم ها خشکی و ترک خوردگی نواحی زانو, کف پا, آرنج, دست و دیگر نواحی بدن مفید است.

۴) پوست انسان بعد از شستشو دچار خشکی می‌‌شود و این خشکی در بعضی موارد بسیار شدید است. برای جلوگیری از بروز این مشکل, از صابون و شامپوهای حاوی سبوس برنج استفده کنید. این ماده یک لایه اضافی بعد از شستشو بر روی پوست ایجاد میکند تا از خشکی آن جلوگیری کند.

۵) این ماده غذایی حاوی میزان قابل توجهی آریزانول است. اگر در طول روز زیاد در معرض نور خورشید قرار دارید از کرم های ضدآفتاب حاوی سبوس برنج استفاده کنید. این ماده از پوست شما در برابر اشعه ماورای بنفش نور خورشید محافظت می‌کند. آرینوزال همچنین سلول های مرده پوست را از بین می‌برد.

۶) سبوس برنج به بهبود گردش خون کمک می‌کند و ترشحات و تراوشات پوستی را زیاد می‌کند.

۷) سبوس برنج سرشار از اینوستیول است و این ماده سبب احیاء و رشد سلول های پوستی می‌شود.

۸) سبوس برنج حاوی اسیدفیتیک است. این ماده موجب رشد سلول های پوست و بهبود کارکرد آنها می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 5 =