ترمیم و درمان مو های آسیب دیده

ترمیم و درمان مو های آسیب دیده

ترمیم و درمان مو های آسیب دیده: علت خشک و شکننده بودن مو ها نبود رطوبت مورد نیاز در روی سر است که این آبرسانی کم توسط مواردی بدین شرح صورت می گیرد:

بیماریهای مختلف، تغذیه نامناسب و دلایل فیزیکی و یا اسیب رسیدن به مو در فرایند هایی مانند: رنگ کردن مداوم مو ها، اتو کشی، سشوار کردن و … خشک بودن مداوم پوست سر میتواند مشکلاتی از قبیل شکننده و کدر شدن مو، ریزش مو،شوره و موخوره را به وجود اورد.

 

راه کارهای اولیه برای درمان موهای اسیب دیده:

  • تغییر رژیم غذایی و استفاده ار رژیم های غذاییی غنی از کلسیم ، آهن ،اسید فولیک، انواع ویتامین و املاح معدنی
  • با کمک محصولات، دارو ها ، پروتئین ها و نرم کننده ها مو ها یکدست و هموار میشوند.
  • از شامپو های مناسب برای کنترل چربی سر برای موهای کم حجم با جنس چرب استفاده شود تا موها بیشتر از این کم حجم نشود و اصلا از نرم کننده استفاده نکنید.
  • از شامپو ، ماسک و سرم های مغذی برای تقویت مو های خود استفاده کنید با این کار مو ها از آسیب دیدن در امان هستند زیرا کوتیکول های مو تقویت میشوند.

تقویت مو های آسیب دیده

بهبود موهای اسیب دیده با روغن های تقویتی

ما میتوانیم برخی از نیاز های اساسی مو را با کمک روغن های تقویتی، طبیعی و گیاهی که سرشار از مواد مغذی، اسید های چرب و … بر طرف کنیم. استفاده صحیح از روغن به این صورت است که کمی از روغن ها را روی کف دست ریخته و دست ها را به هم میمالیم و روی سر ماساژ میدهیم و یا روغن ها را در شامپوی خود ریخته و به راحتی از خواص آن بهره میبریم.

علاوه بر ترمیم مو های اسیب دیده ما میتوانیم برای زیبا سازی و تقویت مو های خود نیز از روغن های طبیعی تقویتی و مواد گیاهی استفاده کنیم.

  1. روغن بادام : به مرطوب شده پوست سر کمک میکند
  2. روغن چوب سدر : باعث تحریک پوست سر و در نتیجه رشد مو میشود
  3. روغن مریم گلی : موجب سرعت بخشیدن در روند رویش مو و تحریک پوست سر میشود.
  4. روغن جوجوبا : پوست سر را تحریک، مواد معدنی را تأمین و مو ها را مرطوب نگه میدارد.
  5. روغن اسطوخودوس : شوره سر را کنترل و مو ها را از ریشه نرم و براق میکند.
  6. روغن رزماری : گردش خون را در سر افزایش، ریشه مو را تحریک و سرعت رویش مو را بالا میبرد.
  7. روغن چوب صندل : باعث خوشبو شدن مو میشود و همینطور مو های اسیب دیده را بهبود میبخشد.
  8. روغن بابونه : پوست سر را نرم و به موها نرمی و درخشش میبخشد
  9. روغن نارگیل : مو ها را درخشان و لطیف میکند.

 

ترمیم موهای آسیب دیده با روشهای خانگی

تخم مرغ: به موهایتان تخم مرغ بزنید تا مو های اسیب دیده تقویت و ترمیم شوند. از ترکیب دو عدد تخم مرغ بعد از شامپو کردن موها استفاده کنید تا به عنوان یک حالت دهنده یک الی دو دقیقه روی موها بماند و کاملا جذب مو شود و سپس انرا آبکشی کنید تا از تأثیرات آن بهرمند شوید.

روغن نارگیل: با استفاده از روغن نارگیل مو هایی مرطوب و براق خواهید داشت روش مصرف روغن نارگیل به گونه ای است که باید ابتدا انرا در ماکروویو گرم کنید سپس اجازه دهید کمی خنک شود و وقتی ولرم شد آنرا روی موهای خود ماساژ دهید.

مایونز: برای نرم شده رشته های زبر و خشک مو بهتر است از مایونز استفاده کنید. وقتی مو ها خشک هستند یک فنجان مایونز را روی سر به آرامی ریخته و ماساژ دهید. پس از گذشت ربع ساعت میتوانید موهایتان را بشویید.

موز: موز غنی از پتاسیم است و همین ماده باعث میشود که موز به درمان موهای خشک و آسیب دیده کمک کند. مقدار مورد نیازی از موز را له کرده و وقتی کاملا نرم شد آن را روی پوست و موی سر ماساژ دهید و بعد از گذشت 15 دقیقه انرا آبکشی کنید.

ترمیم موهای اسیب دیده

درمان و مراقبت مو با روشهای فیزیکی

  • از وسائل برقی مانند سشوار و اتو مو بلافاصله پس از دوش گرفتن و وقتی مو ها خیس است استفاده نکنید. البته این لوازم می توانند حتی پس از اینکه موهای شما خشک شد به موها آسیب برسانند.
  • با استفاده از موس های حجم دهنده در هنگام سشوار به زیبایی مو ها بیفزایید.
  • ابتدا موها را با لوسیون و یا روغن نرم و مرطوب کنید و سپس شانه بزنید.
  • بهتر است بیشتر از هفته ای 3 مرتبه مو های خود را نشویید زیرا شستشوی مکرر باعث نازک شدن و بد حالتی مو ها میشود.
  • حتما از سبزیجات و مواد دارای امگا3 در رژیم غذایی خود استفاده کنید زیرا تغذیه نقش چشم گیری در سلامت و درمان مو دارد.
  • هیچگاه موهای خود را با آب داغ نشویید زیرا آسیب جدی به موها وارد میکند. مخصوصا اگر موها ظریف و آسیب دیده باشند بهتر است از آب ولرم در استحمام های خود استفاده کنید.

 

اگر شما به دنبال راه کاری جهت درمان موهای آسیب دیده خود هستید روش هایی مثل:

مزوتراپی ( تزریق محلولی که شامل تقویت کننده ها ، ویتامین ها ، ماینوکسیدیل ،جنسینگ و داروهایی که باعث افزایش گردش خون سر میشوند) ، لیزرتراپی (در این روش جراحی صورت نمیگیرد و بافت و باز سازی ریشه مو و تقویت مو به کمک نوعی لیزر سرد کم توان با سطح انرژی و جریان پایین و اثر بخشی بسیار زیاد انجام میشود)، ویتامین درمانی ( استفاده از انواع ویتامین ها و دارو ها زیر نظر پزشک)و یا PRP (یکی از راه های درمان ریزش مو میباشد که در رشد موهای جدید و پرپشت شدن مو ها کمک میکند. prp پلاسمای غنی شده از پلاکت است که جز پلاست مو چیز دیگری وارد خون نمیشود و باعث غلیظ شدن فاکتور رشد میشود) میتوانند به شما کمک کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 5 =