محلول طبیعی برای رشد مژه و ابرو ها

محلول طبیعی برای رشد مژه و ابرو ها

محلول طبیعی برای رشد مژه و ابرو ها: از اجرایی اصلی صورت که تأثیر زیادی در زیبایی دارند می توانیم مژه و ابرو را نام ببریم. بسیاری از مردم از کم پشتی مژه و ابرو رنج می برند اگر شما نیز چنین مشکلی دارید بهتر است این محلول های طبیعی را بشناسید.

پیش از انکه از روغن یا محلولی استفاده کنید ابتدا از تمیز و بهداشتی بودن منطقه مورد نظر مطمئن شوید. به همین دلیل ابتدا ابرو و مژه ی خود را با شامپو و آب بشویید و سپس خشک کنید و بعد از انجام این مراحل از محلول هایی که در اینجا به شما معرفی می کنیم استفاده کنید.

رشد ابرو و مژه

 

روغن بادام

فرقی نمی کند روغن بادام تلخ باشد یا شیرین هر دو اینها مفید هستند. اما از این نکته هم غافل نشویم که تأثیر روغن بادام تلخ به نسبت بیشتر است اگر کاملا خالص باشد. برای استفاده از روغن بادام جهت رشد مژه و ابرو با کمک برس یا گوش پاک کن این روغن را روی ابرو ماساژ دهید و برای مژه هم می توانید از فرچه ریمل کمک بگیرید.

روغن زرده تخم مرغ

استفاده از این روغن پبشینه تاریخی دارد و در گذشته نیز استفاده می شد. با استفاده از روغن زرده تخم مرغ شما به تقویت و پرپشتی ابرو همچنین به تقویت مژه کمک بسیار زیادی کرده اید.

یک محلول عالی از ترکیب روغن ها

اگر روغن مار، روغن مورد و روغن رزماری را با هم ترکیب کرده و روی مژه و ابروی خود ماساژ دهید تأثیر فوق العاده ای در جهت تقویت و پرپشتی مژه و ابروی خود مشاهده می کنید.

روغن هفت مغز

از بهترین روغن های ترکیبی می توان روغن هفت مغز را نام برد که متشکل از روغن گیاهانی مانند بادام تلخ و شیرین، فندق، سیاه دانه، پسته، کنجد و روغن کرچک است. این ترکیب یک داروی خوب برای تقویت مژه و ابرو است زیرا مواد لازم برای تقویت و رشد ابرو و مژه را در خود جای داده است.

روغن آووکادو

برای کسانی که پوستی ملتهب دارند و یا افرادی که موهای بیش از اندازه نازکی دارند روغن آووکادو مناسب ترین گذینه است که یکی از روغن های مغذی پوست و مو می باشد. این روغن به آسانی جذب پوست و موی سر می شود به این دلیل که ترکیب بسیار سبکی دارد.

روغن هسته انگور

روغن هسته انگور دارای 90 درصد اسید های غیر اشباع است و فاقد سدیم و کلسترل می باشد. خاصیت روغن هسته انگور که یک انتی اکسیدان است 20 برایر بیشتر از ویتامین C و همینطور 50 برابر بیشتر از ویتامین E می باشد. با ماساژ دادن این روغن سودمند بر روی پوست سر می توانیم به تحریک پیاز مو جهت رشد مجدد مو کمک کنیم و از خواص این روغن بهره ببریم.

روغن رزماری

این گیاه دارویی و معطر نفوذ پذیری بالایی دارد و خواص درمانی بسیاری را می توان برای آن نام برد که نام دیگر آن اکلیل کوهی است. گیاهان اندکی وجود دارند که همانند رزماری چنین پرفایده باشند. رزماری یا اکلیل کوهی بر عصب مرکزی تأثیر میگذارد زیرا بوی نفوذ پذیر و گرمی دارد. از رزماری برای تقویت مژه و ابرو نیز کمک گرفته می شود و تأثیر آن در استفاده طولانی از این روغن خود را نمایان می کند و ماندگاری طولانی دارد.

روغن جوجوبا

این گیاه در قدیم در منطقه ای ما بین مکزیک و امریکا یافت میشد اما امروزه با تلاش محققان در کشور ما نیز کشت می شود. جوجوبا دانه هایی شبیه به بادام زمینی است که خاصیت جذب با سرعت بالا دارد. غلظت این روغن زیاد است و  بسیار شبیه به چربی پوست سر انسان می باشد. در تولید تعداد زیادی از محصولات آرایشی از روغن جوجوبا کمک گرفته می شود.

این روغن تأثیرات بسیار فراوانی و مهمی در زمینه پوست و مو دارد و با کمی تحقیق در مورد آن به این تأثرات پی می بریم. از تأثیرات فوق العاده این روغن می توان به ضد چین و چروک بودن، داشتن ویتامین هایی همچون E,B,A و مواد معدنی مانند سلنیوم در ترکیب خود، مرطوب کنندگی و نرم کنندگی پوست و مو، شفاف کردن پوست و مو، کمک به ضخیم و پرپشت شدن موها، از بین بردن خشکی و ترک لب و سودمند بودن برای کسانی که پوست مستعد آکنه دارند را نام برد. همچنین روغن جوجوبا با داشتن مواد معدنی و ویتامین های B,E باعث جلوگیری و بهبود ریزش مو می شود.

روغن کرچک

اگر بخواهیم گیاهی با قدمت 4000 سال را نام ببریم کرچک گذینه مناسبی است که همین قدمت زیاد این گیاه یک ویژگی خاص برای آن است. تقویت مژه و ابرو، درمان موخوره، رشد و تقویت مو، درمان چین و چروک پوست، از بین بردن ترک و خشکی دست و پا، تسکین دردهای مفصلی همه ی این موارد خواص و تأثیرات روغن کرچک است.

روغن سیاه دانه

از قدیمی ترین طعم دهنده ها که از گذشته تا کنون در برخی از نان ها و در ترشی ها از آن استفاده می شد سیاه دانه است. نام دیگر سیاه دانه سیاه تخمه می باشد که در عربی به آن شونیز گفته می شود. یکی از پر فایده ترین روغن ها برای پوست و مو روغن سیاه دانه است. روغن سیاه دانه کاربرد بسیار زیادی در زمینه های آرایشی و بهداشتی دارد مانند تولید انواع لوسیون ضد ریزش مو و ابرو، تقویت کننده های گیاهی برای مو، ابرو و مژه و همینطور تولید پماد هایی برای تسکین درد مفاصل که به  صورت های مختلف مثل: پماد، لوسیون، سرم، ریمل، روغن خالص سیاه دانه و… تولید و روانه بازار می شود و مردم بسیار از این محصولات استقبال می کنند.

روغن نارگیل

از قسمت داخلی نارگیل روغنی به نام روغن نارگیل تولید می شود که از روغن های طبیعی و اشباع است. از نشانه های این روغن می توان به جامد بودن در دمای پایین و مایع بودن در دمای معمولی را نام برد. روغن نارگیل یکی از معروف ترین روغن ها در بین مردم دنیاست به دلیل کاربرد زیادی که در زمینه ی آرایشی دارد. این روغن یکی از بهترین و کاربردی ترین روغن در خصوص رطوبت رسانی و رفع خشکی پوست و مو بشمار می رود. روغن نارگیل جایگاه مهمی در بین سایر روغن های گیاهی دارد به دلیل بوی مطبوع و نفوذ پذیری بالا و همچنین قدرتمند بودن در تقویت پوست و مو.

روغن زیتون

روغن زیتون به صورت عمیق در موها نفوذ می کند و به مرطوب شدن و حالت گرفتن آنها کمک میکند به همین دلیل می تواند جایگذین مناسبی برای تعداد زیادی از محصولات حالت دهنده مو باشد. این روغن را مادر همه ی روغن های مفید برای پوست و مو می نامند. به کسانی که از خشکی بیش از حد موهای خود رنج می برند توصیه می شود که از روغ زیتون استفاده کنند زیرا این روغن تأثیر زیادی در از بین بردن خشکی و زبری موها دارد. برای درمان ریزش مو و همچنین مقابله با نازک شدن مو، روغن زیتون با خاصیت آنتی اکسیدانی که دارد بسیار مؤثر است.

 

روش های پر پشت کردن مژه و ابرو

نکته

در استفاده ی تمامی این روغن ها دقت کنید و مراقب باشد که وارد چشم نشوند زیر با ورود این مواد خارجی و استریل نشده در چشم دچار سوزش، خارش و اشک می شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × دو =