انواع اکستنشن مو و مزایا معایب و قیمت و روش نصب آن

انواع اکستنشن مو و مزایا معایب و قیمت و روش نصب آن

انواع اکستنشن مو و مزایا معایب و قیمت و روش نصب آن : این روزها اکستنشن مو روشی است که عموما خانمها برای پرپشت کردن و یا بلند کردن موهایشان از آن بهره می برند اما چنانچه این روش توسط آرایشگران و افراد غیر حرفه ای انجام شود عوارض و مضراتی به همراه خواهد داشت.

 

اکستنشن مو و انواع آن

1- اکستنشن با استفاده از موی طبیعی

در این روش مو طبیعی بوده و لذا میتوان تمام کارهایی که روی موی خودتان انجام میشود از قبیل دکلره کردن و رنگ کردن و … را روی این موها نیز انجام داد. این موها به علت طبیعی بودن دارای قیمت بالاتری بوده و البته جلوه بهتر و بیشتری خواهند داشت. از لحاظ ماندگاری باید گفت که اکستنشن با موی طبیعی بسته به میزان رشد موهای خودتان از 3 تا 6 ماه ماندگاری دارد اما باید هر 45 روز توسط متخصص اقدام به ترمیم آنها نمود برای تشخیص و اطمینان از طبیعی بودن موها میتوانید چند تار مو را آتش بزنید و چنانچه بوی سوختگی موی طبیعی را بدهد نشان دهنده طبیعی بودن آن میباشد و همچنین موهای طبیعی دارای ضخامت زیادی نیستند و اگر تارهای مو ظخیم بود نشان از غیر طبیعی بودن موها می باشد .

2- اکستنشن با استفاده از موی مصنوعی

در این روش از موی مصنوعی استفاده میشود و طول عمر و ماندگاری این روش در حدود 4 ماه می باشد. با توجه به شرایط سنی و سرعت رشد مو طول عمر اکستنشن کمی متفاوت است. در این روش طول موهای اکستنشن شده نباید از 30 سانتی متر بیشتر باشد زیرا در غیر این صورت وزن موها زیاد شده و به پوست سر آسیب وارد میشود و باعث ریزش موهای طبیعی خودتان و در نتیجه باعث کم پشت شدن موها میگردد. معمولا برای اکستنشن با استفاده از موی مصنوعی معمولا طول 22 سانتی متر پیشنهاد میشود .

اکستنشن و انواع روش نصب

روش های نصب اکستنشن 

نصب اکستنشن با استفاده از رینگ: در این روش حلقه ای واشردار را داخل دسته ای از موهای مصنوعی قرار داده و بوسیله قلابی خاص موها را به داخل حلقه میکشند و سپس موها را در حلقه ثابت میکنند. این روش برای افرادی که از کم پشتی مو رنج می برند و یا اینکه موهای نازکی دارند مناسب نمی باشد زیرا هنگام جمع کردن موها رینگ موهای مصنوعی مشخص می شود .

نصب اکستنشن با استفاده از چسب کراتین: این چسب بالاتر از ریشه مو زده شده و موی مصنوعی روی آن قرار گرفته و با کمک گیره و حرارت چسبیده میشود. چسب کراتین بی ضرر می باشد واین روش به افرادی که موهای کم پشت دارند و یا جلو سر آنها خالی است پیشنهاد میشود

نصبب اکستنشن با روش لاینی: در این روش از رینگ و چسب استفاده نمی شود و موها کمتر از روشهای قبل صدمه دیده و همچنین از لحاظ پر پشتی و بلندی مو بسیار بهتر عمل میکند .

نصب اکستنشن با استفاده از روش اتصال حرارتی: در این روش احتمال ریزش مو و آسیب دیدن ریشه مو زیاد میباشد. زیرا دسته باریکی از موها بوسیله چسب به ریشه مو چسبانده میشود و سپس بوسیله انبرک داغ موهای مصنوعی و موهای طبیعی خودتان به هم فشار داده شده و بخاطر حرارت چسب باز شده و موها به یکدیگر می چسبند .

 

مزایا و مضرات اکستنشن مو چیست

مزایا : با استفاده از این روش بدون هیچگونه عمل جراحی و یا تحمل درد و در زمانی کوتاه میتوان تراکم موها را افزایش داد و یا طول دلخواه از مو را بدست آورد

مضرات: به دلیل اینکه موهای اضافه شده به موهای طبیعی خود فرد می چسبد لذا ممکن است ریشه مو و پوست سر به دلیل فشار اضافی که به آنها وارد میشود ضعیف شده و موهای خود فرد نیز بعد از مدتی دچار ریزش شود .

افرادی که دچار دردهای میگرنی و سر درد های مزمن هستند بهتر است از این روش به دلیل فشاری که به سر وارد می شود استفاده نکنند. چنانچه این روش توسط آرایشگران و افراد غیر حرفه ای انجام شود ممکن است از چسب های نامرغوب استفاده شود و زمینه ابتلا بیماری های پوستی را برای فرد فراهم کند .

در روزهای اول بعد از نصب اکستنشن بخاطر اضافه شدن وزن و فشار روی سر احتمالا کمی اذیت شوید و یا شب ها با احساس اینکه سنجاق سر به موهایتان متصل است به خواب روید که البته این حالتها با گذشت زمان برایتان طبیعی شده و عادت خواهید کرد .

 

قیمت اکستنشن مو

قیمت اکستنشن بسته به نوع موی مورد استفاده، کیفیت مو و تراکم موی مورد نظر، طول مو، روش نصب اکستنشن و مدت زمانی که برای نصب اکستنشن وقت صرف می شود متفاوت می باشد

 

ترمیم مو به روش HRT

در این روش بدون نیاز به بانک مو موهایی طبیعی روی لایه ای که دقیقا مانند پوست سر شبیه سازی شده است، نصب میگردد و روشی مناسب برای رفع مشکل طاسی سر می باشد .

این روش جزو روشهای به روز و استاندارد است که هیچ یک از فعالیت های طبیعی مانند شنا و جکوزی و … را مختل نمیکند و همچنین حجم موی سر طبیعی بوده و حتی میتوان از سشوار و بابلیس و اتوی مو برای فرن دادن آن نیز استفاده نمود . در این روش خط فرق و رویش کاملا طبیعی به نظر می رسند و در ضمن نسبت به عمل کاشت مو بهتر عمل می کند زیرا بدون خونریزی و عمل جراحی این کار صورت میگیرد و برای افرادی که دچار بیماری های خاص مانند فشار خون، دیابت و امثال آن می باشند به دلیل اینکه نیاز به عمل ندارد مناسب می باشد. این روش تنها روش ترمیم مو در میان بیماران سرطانی و بیماران خاص مانند آلوپسی آره تا و لیکن پلان می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 2 =