شیوه های درمان شوره سر با طب سنتی

شیوه های درمان شوره سر با طب سنتی

شیوه های درمان شوره سر با طب سنتی/ سخن یک متخصص طب سنتی در مورد شوره سر : « در سطح پوست سر ، پوسته های نازک و کوچکی وجود دارد هرچند در مراحل اغازین بی ازارند اما به مرورزمان می توانند به نواحی عمیق تر پوست پیشروی کرده و آنرا درگیر کند ».

از متخصصین طب سنتی ایران دکتر شیربیگی (عضو هیات علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران )در مصاحبه ای بیان داشتن : « در ایجاد شوره سر عامل های مختلفی دخیل هستند که از مهمترین این عامل ها در ایجاد شوره سر پر کاری بیش از حد قارچ های فلور نرمال بدن است. یکی دیگر از این عوامل از دیدگاه طب ایرانی خشک شدن پوست سر می باشد. اما افرادی هم در حال حاظر هستند علی رغم داشتن موی سر چرب اما از شوره سر در رنج هستند. عاملی که باعث از بین رفتن ریشه و پیاز موی سر می شوند پوسته های کوچک روی پوست سر می باشند که نواحی عمیق پوست را درگیر می کند و باعث اختلال در رویش مو نیز می شود.»

روغن گل سرخ و شوره سر

ایشان در ادامه بیان خود با اشاره به اینکه در درمان شوره سر، استفاده از روغن های گیاهی « روغن گل سرخ ، در مورد های که خشکی اذیت کننده کف سر وجود داشته باشد بهترین راه مبارزه با شوره سر است. نحوه استفاده از این روغن به این طریق می باشد که باید 15 قطره از روغن گل سرخ را در نواحی که ابتلا به خشکی سر می باشد ریخته و با انگشتان دست ، محل را به خوبی ماساژ داده وهمچنین به مدت حداقل 4 ساعت بر روی محل بماند »

 

دکتر شیر بیگی در بیان خود بر این مساله تاکید داشتند که دوبار در هفته این کار تکرار شود و هر بار 4 تا 5 ساعت قبل از شستن سر روغن مالی انجام گردد.

همچنین در درمان شوره سر چرپ استفاده از گیاهان لعاب دار نیز موثر می باشد و در این خصوص دکتر شیر بیگی ( عضو هیات علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران ) بیان داشتند : « از راه های دیگر درمان شوره سر بالاخص موهای چرب استفاده از ( گل خطمی ) که جزء گیاهان لعاب دار می باشد استفاده کرد و طرز استفاده ان هم هفته ای سه بار در طول هفته و یک ساعت قبل از حمام کردن بر روی سطح سر مالیده شود ».

 

ایشان در پایان افزودند :« جهت استفاده از لعاب گل خطمی در مرحله اول باید آن را به صورت پودر درآورد. در مرحله دوم به اندازه یک تا دو قاشق غذا خوری از پودر ان در یک لیوان شیشه ای ریخته و تا نصف ان اب ولرم ریخته شود. در مرحله سوم باید به مدت 4 تا 5 ساعت در معرض نور خورشید قرار داد شود. ودر نهایت ان را صاف کرده و لعاب به دست امده را 1ساعت قبل از حمام کردن روی کف سر مالیده و شسته شود.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × چهار =