فواید روغن آویشن برای سلامتی و زیبایی

فواید روغن آویشن برای سلامتی و زیبایی

اکثر خانوم ها آویشن را با نام مرنجوش می‌شناسند و از آن برای طعم دادن به غذاهای خود استفاده می‌کنند. آویشن بیشتر در مناطق مدیترانه ای رشد می‌کند و به واسطه بوی خوشش برای عطر و طعم دادن به خوراکی ها استفاده می‌شود. از آویشن روغنی می‌گیرند که این روغن برای درمان امراض مختلف, خصوصا در طب سنتی استفاده می‌شود. امروزه نیز در طب جدید از آویشن برای معالجه بیماری های مختلف استفاده می‌کنند.

 

آویشن حاوی مواد آنتی باکتریال, ضد قارچ, آنتی اکسیدان, ضد تورم و التهاب, آنتی بیوتیک و ضد ویروس است و در درمان مشکلات گوارشی, عفونت های سینوسی و عارضه های پوستی نقش مهمی ایفا می‌کند.

درمان بیماری ها با روغن آویشن

درمان امراض پوستی با روغن آویشن :

به گزارش وب سایت راچه ( Racheh ) روغن آویشن به واسطه خاصیت آنتی باکتریال خود در از بین بردن باکتری های زخم های بدن پس از عمل و جراحی تاثیر زیادی دارد. بطور کلی این روغن درد و عفونت را کم می‌کند و باعث ترمیم جای زخم می‌شود.

این روغن در درمان مشکلات موضعی پوست نیز موثر است و از آنجایی که ضد قارچ است, مشکلات قارچی پوست از جمله عفونت مخمر و عفونت قارچی را درمان می‌کند.

روغن آویشن در درمان جوش و آکنه صورت, درمان قارچ و زخم پای ورزشکاران, رفع چربی پوست, رفع شوره سر, درمان زخم های دهانی و زگیل و عفونت قارچی, روزاسه و پسوریازیس موثر است.

می‌توانید مقداری از روغن آویشن را بر روی جای نیش حشرات بمالید.

 

درمان مشکلات گوارشی با استفاده از آویشن :

تولیدکنندگان صنایع غذایی معمولا از آویشن به عنوان نگه دارنده طبیعی مواد غذایی در بدن استفاده می‌کنند. آویشن بدلیل داشتن خاصیت آنتی باکتریال, از انتقال باکتری ها بیماری هایی که از طریق غذا به انسان منتقل می‌شوند (نظیر باکتری سالمونلا) جلوگیری می‌کند.

یکی از انواع باکتری هایی که موجب اختلال در سیستم گوارش و عفونت دستگاه ادرار می‌شود, باکتری ای کولای است. باکتری های بدن انسان نسبت به اکثر آنتی بیوتیک های امروز مقاوم شده اند و مصرف این قبیل آنتی بیوتیک ها تاثیر چندانی در سلامتی فرد ندارد؛ در این موقعیت آویشن یک آنتی بیوتیک طبیعی محسوب می‌شود و به جنگ با این باکتری های مزاحم می‌رود.

از روغن آویشن برای رفع نفخ و سوزش سر دل نیز استفاده می‌شود.

 

درمان عفونت های سینوسی:

یکی از راه های درمان عفونت های سینوسی استفاده از بخور آویشن است. مقداری برگ خشک آویشن را در آب جوش بریزید, حوله ای بر روی سرتان بیاندازید و بخور آویشن را استنشاق کنید.

روغن آویشن به واسطه خواص ضد قارچ و آنتی باکتریال خود برای درمان عفونت های سینوسی یا سرماخوردگی و سرفه بسیار مفید است.

روغن آویشن همچنین برای رفع دردهای عضلانی بسیار مفید است. مقداری از روغن را بر روی قسمت موردنظر بدن بریزید و بصورت دورانی ماساژ دهید. دقت داشته باشید که اگر می‌خواهید روغن آویشن را بر روی زخم بریزید, ابتدا آن را در قسمت سالم پوست امتحان کنید و اگر حساسیتی نشان ندادید, آنگاه به ادامه کارتان بپردازید.

بهتر است بین بازه زمانی استفاده از روغن آویشن کمی فاصله بیاندازید. بطور مثال اگر دو یا سه هفته بطور مرتب از آن استفاده کرده‌اید, دو هفته صبر کنید و دوباره شروع کنید.

 

روغن آویشن همچنین ماده ای مفید برای درمان آسم, سرفه های شدید و برونشیت است. می‌توانید آویشن را بصورت بخور یا جوشانده مصرف کنید.

اگر سردرد های مداوم و شدید دارید, روزانه ۲ یا ۳ لیوان چای آویشن طبیعی بنوشید.

اگر دردهای قاعدگی تان شدید است, جوشانده آویشن را همراه نبات میل کنید.

روغن آویشن برای درمان آرتریت و بیماری های قلبی نیز مفید است.

می‌توانید از روغن آویشن خوراکی نیز برای درمان انگل روده, آلرژی, تورم مفاصل, سرما خوردگی, آنفولانزای خوکی, گوش درد و خستگی مزمن استفاده کنید.

این روغن جریان صفرا را بهبود می‌بخشد و از این طریق به هضم غذا کمک می‌کند.

ترکیبات آویشن طوری است که برای درمان سرفه و اسپاسم, بیماری مربوط به دهان و دندان و لثه و دردهای عضلانی و واریس بسیار مفید است.

 

نکاتی در مورد روغن آویشن:

روغن آویشن بسیار قوی است و اگر قبل از استفاده رقیق نشود پوست را می‌سوزاند. برای رقیق کردن کافی است مقداری از روغن آویشن را با مقداری روغن زیتون ترکیب کنید. میزان مصرف و مدت زمان مصرف روغن آویشن را حتما از یک متخصص پوست سوال کنید.

 

نکته: آویشن همچنین حاوی موادی است که به سقط جنین کمک می‌کند. خانم های باردار و شیرده به هیچ وجه نباید آویشن مصرف کنند.

در مورد مصرف کودکان و نوزادان از آویشن حتما با پزشک متخصص مشورت کنید و اگر نیاز شد از این گیاه استفاده کنید, مراقب باشید که میزان مصرف بسیار کم و طول دوره مصرف بسیار کوتاه باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − دو =