آویشن از تیره نعناعیان است. این گیاه از زمان باستان تا اکنون فواید و استفاده های زیادی داشته است. مصریان باستان از آن برای مومیایی کردن بهره میبرده اند. یونانیان آن را به واسطه بوی خوشش میسوزاندند و به عنوان عود استفاده میکردند.
معالجه جوش و آکنه با آویشن:
افرادی که در سطح پوست خود آکنه یا امراض دیگری دارند معمولا روش های بسیاری را برای درمان انتخاب میکنند. این روش ها گاهی نتیجه بخش است گاهی هم نه.
به گزارش وب سایت راچه ( Racheh ) آویشن خواص ضد باکتری و ضد عفونی کننده بسیار دارد, از این رو برای درمان آکنه و جوش کاربرد بسیار دارد و از بسیاری مواد شیمیایی برای درمان پوست بهتر است. این گیاه از هزاران سال پیش تا بحال برای درمان انواع عارضه های پوست و مو بکار رفته است و میرود.
معالجه گلو درد و سرفه با آویشن:
اگر دچار گلو درد یا سرفه های شدید هستید از روغن آویشن یا جوشانده آن استفاده کنید. اگر دچار آسم یا برونشیت هستید از ترکیب برگ های آویشن و برگ های پاپیتال بصورت دمنوش یا جوشانده استفاده کنید.
افزایش قوای بدنی:
شما میتوانید تمام ویتامین و مواد مغذی برای بدنتان راروزانه از طریق خوراکی های طبیعی و تازه تامین کنید. یکی از این مواد غذایی مفید و غنی آویشن است. این گیاه سرشار از ویتامین آ و سی, مس, منگنز و آهن است.
آویشن ضد عفونی کننده ای قوی:
روزانه گرد خاک زیادی از هوا و بخاطر ساختمان سازی های اطراف در فضای خانه پراکنده میشود. میتوانید بجای استفاده از شوینده ها و تمیز کننده های شیمیایی, از روغن آویشن برای پاکسازی محیط خانه استفاده کنید.
با آویشن به جنگ آفات بروید:
آویشن به واسطه خاصیت ضدباکتری خود در تهیه انواع حشره کش ها استفاده میشود. از این گیاه برای نابودی و ریشه کن کردن ویروس و باکتری, موش و جانوران مزاحم دیگر مفید است.
آویشن درمانی برای کج خلقی:
آویشن سرشاز از ماده ای به نام کارواکرول است, از این رو برای تهیه عود و خوشبو کردن محیط استفاده میشود. در طی تحقیقات انجام شده مشخص شده است که این ماده تاثیر شگرفی بر روی سیستم اعصاب دارد و موجب شادی و سرحالی میشود.
تنظیم فشار خون با مصرف آویشن:
اگر دچار فشار خون بالا هستید, از مصرف آویشن خودداری کنید. اگر هم مایل به مصرف آن هستید با پزشک معالج خود مشورت کنید. در طی آزمایشاتی که بر روی یک گروه موش انجام شده, مشخص شده که فشار خون موش هایی که آویشن خورده بودند کاهش یافته است. آویشن همچنین به کاهش میزان کلسترول کمک شایانی میکند. بهترین کار برای کاهش فشار خون این است که بجای نمک, آویشن را در سبد غذایی خود بگنجانید.
جلوگیری از ریزش مو با آویشن:
استفاده از روغن آویشن به عنوان تقویت کننده مو بسیار موثر است. این گیاه هم جلوی ریزش مو را میگیرد و هم موجب تقویت ریشه ها و پیاز مو میشود. میتوان از آن در ترکیب با سایر گیاهان و بصورت کرم, لوسیون, شامپو, روغن و نرم کننده گیاهی استفاده کرد. استفاده مداوم از این گیاه در توقف ریزش مو و رشد مجدد مو تاثیر بسزایی دارد.