ریزش مو آندروژنیک روش های تقویتی و درمان آن: ریزش موی آندروژنیکی که در آن روزانه بین 100 تا 150 تار مو می ریزد امری طبیعی است. در برخی از موارد این ریزش ها بیشتر از حالت معمول می شود و نگران کننده است. ریزش مو یکی از مشکلاتی است که در بسیاری از خانم ها و آقایان مشاهده میشود و محدودیت سنی ندارد.
ریزش موی آندروژنیک
الگوی طاسی مردانه و دلایل ارثی و طاسی آندروژنیک از عوامل شایع در ریزش مو می باشد. بیشترین علت ریزش مو در مردان را همین دلایل ارثی ریزش مو موجب می شوند. این نوع ریزش مو از پدر و مادر فرد به او ارث می رسد و بیشتر در مردانی که از نظر ژنتیکی دارای مشکلات هورمونی هستند شایع است و می توان گفت که نوعی پاسخ و واکنش بدن این افراد نسبت به هورمون آندروژن یا هورمون های مردانه است. خانم ها نیز ممکن است به این الگوی ریزش مردانه دچار شوند.
بهبود ریزش موی آندروژنیک
- اقدام به کاشتن مو(HRT،SUT و… )
- دارو های مختلف مانند محلول ماینوکسیدیل و قرص فیناستراید
- راه های تقویتی مانند لیزر درمانی، مزوتراپی، ویتامین درمانی و PRP
راه حل های تقویتی برای درمان ریزش مو آندروژنیک
با توجه به راه حل های زیادی که در درمان ریزش مو آندروژنیک وجود داشت موارد تقویت مو نیز به شرح زیر است:
لیزر درمانی: که همان لیزر سرد کم توان می باشد که توسط انرژی نوری تولید شده است و بیشترین تأثیر را دارا می باشد که باعث تحریک کلاژن ها، تقویت و براق تر شدن مو ها به ویژه در قسمت ریشه مو میشود.
مزوتراپی: در این روش محلول هایی سر شار از مواد مغذی با کمک توجه به علت و میزان ریزش مو تهیه شده و در پوست سر شخص تزریق می شود که باعث افزایش جریان خون بر روی سر فرد شده و همینطور باعث رشد مجدد فولیکول ها می شود.
ویتامین درمانی: این پکیج از بسیاری از ویتامین ها و مواد مغذی تشکیل شده است که باعث تقویت و رشد موها می شوند و با در نظر گرفتن تجویز پزشک و با کمک مشخصات اصلی مو و موارد کمبود در آن، تهیه می شود.
PRP: همان پلاسمای سرشار از پلاکت است که برای تهیه آن خون فرد را مانند یک آزمایش عادی از وی گرفته و سلولهای خون را از هم جداسازی کرده و نهایتاً پلاکت بدست آمده از طریق یک سرنگ به سر بیمار تزریق می شود و با کمک این تزریق رشد و تراکم مو بیشتر می شود.