چه بيماريهايي منجر به ریزش مو میشوند؟ در این قسمت این موضوع را مورد بررسی قرار می دهیم که چه عواملی باعث ریزش مو می گردند، با آگاهی از این عوامل شما می توانید ریزش موی خود را بهتر درمان کنید.
1- پرکاری تیروئید:
در این حالت شاهد کم پشتی بسیار وسیعی در موهای سر هستیم و ریزش مو در سر نیز مشاهده می گردد، همچنین در برخی مواقع شاهد ریزش مو در زیر بغل ها نیز هستیم.
2- كم كاري تیروئید :
کم کاری تیروئید به این معناست که غده تیروئید شما به میزان کافی هورمون تیروئید ترشح نمی کند که این مورد در افرادی که دارای سن بالای 60 سال هستند بیشتر مشاهده میشود
3- تغییرات هورمونی:
در بسیاری از افراد به خصوص در بانوان تغییرات قابل توجه در سطح هورمون ها می تواند باعث ریزش مو گردد. در دوران یائسگی و همچنین در زمان زایمان به دلیل کاهش سطح استروژن خون، میزان ریزش مو بسیار مشاهده می شود. در صورتی که ریزش موی شما به دلیل کاهش سطح استروژن باشد، آنگاه موهای شما مجددا رشد خواهد کرد و این ریزش مو موقتی خواهد بود. البته لازم به ذکر است که بانوانی که دارای سن بیش از 40 سال هستند نباید انتظار داشته باشند که موهای آنها به اندازه موهای افراد 20 ساله رشد داشته باشد.
4- بیش از حد مصرف كردن ویتامینها:
همیشه باید توجه داشت که در مصرف هر چیزی باید حد تعادل را حفظ نمود و نباید در مصرف ویتامین هایی مانند ویتامین A زیاده روی کرد چرا که باعث ریزش مو می گردد. پس از قطع مصرف ویتامین A و نرمال شدن ویتامین A در بدن موها به حالت اول باز خواهد گشت.
5- كمبود پروتئین :
کمبود پروتئین یکی دیگر از عوامل ریز مو است و چنانچه بدن به اندازه کافی پروتئین دریافت نکند آنگاه به طبع سهمیه موها در تامین پروتئین بدن خود کاهش میابد و بدین ترتیب 2 تا 3 ماه بعد از کم شدن پروتئین شاهد ریزش موها خواهیم بود. البته با مصرف منظم و دقیق پروتئین می توان این مورد را جبران نمود.
از جمله منابع سرشار پروتئین عبارتست از گوشت، تخم مرغ، ماهی و …. ! و افراد گیاه خوار می توانند پروتئین بدن خود را با خوردن آجیل و گیاهان دانه دار از جمله عدس تامین نمایند.
راهکارهای مختلفی برای درمان ریزش مو وجود دارد که آنها را به مرور به شما خواهیم گفت