علت ریزش ابروها چیست و دلایل آن و روش های جلوگیری

علت ریز ابروها چیست و دلایل آن

علت ریزش ابروها چیست و دلایل آن: ابرو به عنوان یکی از اجزاء صورت و در زیبایی و شکل دادن به آن بسیار موثر است. ریزش ابروها به عنوان یکی استرس های عمومی است و چهره کلی یک فرد را بسیار تحت تاثیر قرار می دهد.

یکی از دلایل شایع در کم شدن ابروها عوامل فیزیکی است از جمله تصادف، سوختگی بر اثر حرارت یا مواد شیمیایی و یا اثر الکتریکی است. در ادامه با وب سایت راچه ( Racheh ) همراه باشید تا موارد بیشتری را بیان کنیم.

درمان ریزش ابرو

1- بيماري‌هاي غدد درون‌ريز يا تغييرات هورموني: عواملی که می تواند بر روی تعادل هورمونی افراد تاثیر گذار می باشد می تواند باعث ریزش ابروها گردد. از جمله عواملی که باعث تغییرات هورمونی می شوند می توان به این موارد اشاره کرد: بارداری، بیماری های تیرویید، استفاده از قرص های پیشگیری از بارداری که البته پس از قطع مصرف مجدد ابروهای ریخته شده رشد خواهند کرد.

2- شیمی درمانی: انجام شیمی درمانی می تواند بر فعالیت بسیاری از سلول های بدن تاثیر گذار باشد و این مسئله باعث ریزش مو می گردد. البته لازم به ذکر است که اثر شیمی درمان کاملا مشخص نیست.

3- عفونت‌هايي که مستقيما بر فوليکول مو يا ساقه مو اثر مي‌کنند: ریزش موی سکه ای به عنوان یکی از مواردی است که در بیماران سيفيليس مشاهده می شود. از جمله شایعترین عفونت های مو عبارتست از: عفونت های قارچی که بخش زیادی از پوست سر را درگیر می کند و باعث ریزش موقت مو می گردد. وجود شپش که باعث خارش و خراشیدن ابرو و مژه شده و در نهایت باعث ریزش آن می گردند. بیماری هانسن که باعث نازک شدن موی ابروها شده.

4- بيماري‌هاي اتوايميون: از جمله برجسته ترین نوع این بیماری می توان به این موارد اشاره کرد: لوپوس اريتماتو، آلوپسي آروآتا و وتيليگو

5- التهابات پوستی: التهاب هایی که بر اثر بیماری هایی از جمله سبوره، پسوريازيس، اگزما و درماتيت تماسي ایجاد می شوند و باعث خارش و خراشیدن مو و ابرو می گردند.

6- تورمورهای پوستی: این نوع تومور ها به سرعت بر روی پوست رشد می کنند و با توجه به اینکه مو قادر به نفوذ در درون این لایه های ضخیم نیست لذا امکان رشد در این تومورها را ندارد.

7- داروها: موهای ابرو همانند موهای سایر قسمت های بدن می تواند تحت تاثیر استفاده برخی داروها قرار گیرد برخی از این داروها عبارتند از داروهای ضد فشار خون، داروهای روان پزشکی، داروهای ضد تشنج

8- مصرف بیش از حد ویتامین و مواد معدنی: به یاد داشته باشید که مصرف خود سرانه و بیش از حد ویتامین ها می تواند باعث ریزش مو گردد ویتامین هایی از جمله ویتامین B و مشتقات ویتامین A که از جمله عوارض داروهای آکوتان به شمار می روند.

9- عوامل دیگر: عواملی از جمله افزایش فشار خون، مصرف موضعی قطره های بتابلوکر چشمی نیز می تواند باعث ریزش ابرو و مژه گردد البته این مورد قابل برگشت است.

10- تريکوتيلومانيا: این مورد یک عادت بد رفتاری است که همراه با کندن موها همراه می باشد. انجام پیوسته ی این کار می تواند باعث ریزش دائمی در موها گردد. توجه داشته باشید که فولیکول های موی ابرو بسیار حساس به کندن هستند و لذا لازم است که یک فرم مناسب و دلخواه را برای ابروهای خود در نظر بگیرید و از تغییر مداوم آن خود داری کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 4 =