تاثیر شامپوهای تقویت کننده بر روی مو

تاثیر شامپوهای تقویت کننده بر روی مو

تاثیر شامپوهای تقویت کننده بر روی مو: با توجه به تبلیغات مداوم و زیاد ماهواره ها و شبکه های اجتماعی درباره شامپوهای تقویت کننده و ضد ریزش مو باعث شده است افراد زیادی که نسبت به موهایشان حساسیت زیادی دارند ازین شامپوها استفاده نمایند.

دکتر محمد گلشنی دبیر انجمن متخصصان پوست و مو و زیبایی ایران می‌گوید: هیچ شامپویی مو را تقویت نمی‌کند.

با توجه به تبلیغات مداوم و زیاد ماهواره ها و شبکه های اجتماعی درباره شامپوهای تقویت کننده و ضد ریزش مو باعث شده است افراد زیادی که نسبت به موهایشان حساسیت زیادی دارند ازین شامپوها استفاده نمایند و پس از تمام شدن دوره مصرفشان برای استفاده مجدد از این شامپوها با برندهای خارجی و ایرانی هزینه های زیادی را متقبل شوند.

شامپوی مناسب برای مو

و اما موضوع گزارش ما تاثیر شامپوهای تقویت کننده بر روی مو می باشد به این علت که یک سری از افراد نسبت به این شامپوها وسواس هستند و گمان میکنند اگر از شامپوهای معمولی استفاده کنند باعث ریزش موهایشان می شود.

با توجه به گفته دکتر محمد گلشنی، دبیر انجمن متخصصان پوست و مو و زیبایی ایران درباره تبلیغات رسانه ها نسبت به شامپو های تقویتی معتقدند که شامپوهای ویتامینه هیچ اثر تقویتی و ضد ریزشی بر روی موها ندارند. یک شامپو خاصیت شویندگی دارد که باعث تمیزی و پاکیزگی موها می شود و آلودگی ها را از مو پاک می کند و اثر ضد ریزشی در شامپو ها وجود ندارد البته یک سری شامپو هستند که باعث نرم شدن موها می شوند که ازین شامپوها می توان برای موهای خشک استفاده کرد.

در واقع آنچه وجود دارد تبلیغات برای فروش بازار چند میلیاردی شامپو ها می باشد. در صورتی که بافت شکننده و مرده مو احتیاجی به تقویت واستفاده از این شامپوها را ندارد. با توجه به این نکته دکتر گلشنی می فرمایند که از مواد تقویتی برای ارگان های زنده باید استفاده کرد و بافت موی مرده احتیاجی به تقویت ومصرف اینگونه شامپوها را ندارد.

همچنین متخصصان پوست و مو زیبایی تبلیغاتی که در رسانه ها به نمایش گذاشته می شوند را دارای هیچ گونه اعتبار علمی نمی دانند و وجود مواد تقویتی که در این شامپوها باعث جلوگیری از ریزش مو و یا رشد مو شود را تایید نمی کنند. در واقع این شامپوها هیچ گونه تاثیری ندارند و عواملی از قبیل کمبود روی و آهن در بدن و یا بعضی بیماری های هورمونی هستند که می توانند باعث ریزش مو و یا کم شدن رشد موها شوند. همچنین ارثی بودن ریزش مو در خانواده هایی که ریزش مو در آن معمول است را یکی دیگر از دلایلی میباشد که دکتر گلشنی آن را تایید می کنند.

 

گل سرشور هم اثری ندارد

دبیر انجمن متخصصان پوست و مو زیبایی می گوید که میزان درآمد حاصل از تبلیغات و فروش این شامپوها به صورت میلیاردی می باشد و شرکت ها در رقابت با هم دیگر بهترین و عالی ترین تبلیغات ها را به نمایش می گذارند حتی در مواردی از هنرپیشه ها و افراد معروف استفاده می کنند که بازار فروش بیشتری داشته باشند.

اما از همه اینها که بگذریم در آرایشگاه ها خصوصا آرایشگاه های مردانه اغلب افرادی هستند که از ریزش مو و کم مویی رنج می برند و به آنها استفاده از گل سرشور و شامپو بچه را توصیه می کنند. که دکتر گلشنی این توصیه را رد کرده و می فرمایند هیچ گونه ماده شوینده ای که باعث جلوگیری از ریزش مو و تقویت موی سر شود وجود ندارد. حتی برخی توصیه به استفاده از سدر و سیر و گل سرشور را می کنند در واقع این یک باور و اعتقاد قدیمی است که اشتباه می باشد که از گذشتگان ما به ارث رسیده است تحقیقات و مطالعات انجام شده نشان می دهد که این باورها و اعتقادات صحت علمی ندارد و این مواد تقویتی تاثیری در ریزش و رشد مو ندارند.

اما دبیر انجمن متخصصان پوست و مو ، تاثیر شامپوهای ضد شوره سر را تایید می کند زیرا علت شوره سر وجود نوعی مخمر پوستی می باشد که در افرادی که مستعد آن هستند به آن مبتلا شده و باعث ایجاد پوسته سر و حتی در مواردی باعث التهاب و قرمزی پوست شده که استفاده از این شامپوهای ضد شوره بی تاثیر نبوده و پزشک متخصص برای درمان آن شامپوی مناسب و داروی موضعی تجویز می کند.

 

بهترین شامپو برای من

در این صورت طبق نظریه های علمی گفته شده انتخاب شامپوی مناسب برای موهایتان کار ساده ای است با توجه به اینکه میزان آنیون و کاتیون هایی که در شامپو ها برای رفع چربی زدایی موها به کار می روند می توانید بسته به نوع مویتان که ممکن است خشک یا معمولی و یا … باشد شامپوی مناسب خود را انتخاب کنید.

اگرشامپویتان تمام نیاز های موهایتان را رفع می کند نیازی به تعویض آن ندارید مگر اینکه باعث ایجاد شوره سر شود یا به دلخواه بخواهید از شامپوی دیگری استفاده کنید.

دکتر گلشنی تصور آن دسته از افرادی را که استفاده از شامپوی خارجی را به شامپوی ایرانی ترجیح می دهند و فکر می کنند که با کیفیت تر می باشند را تایید نمی کنند چرا که تفاوت چندانی بین شامپوی خارجی و ایرانی وجود ندارد و شامپوهای ایرانی دارای مجوز استاندارد بهداشت و دارای کیفیت مطلوبی می نباشد و از لحاظ تمیزی و پاک کنندگی موی سر تفاوت چندانی با شامپوی خارجی ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار − 2 =